Skip to main content

Netherlands Business Support Office (NBSO)

Het NBSO is een handelskantoor van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en vormt onderdeel van het Economisch Netwerk in Mexico. Het NBSO biedt praktische ondersteuning en informatie over ontwikkelingen voor bedrijven die zaken (willen) doen in Mexico, zie onze services.

In Querétaro (3 uur vanaf Mexico Stad) zitten Steven Büter (foto, midden) en Peter Koenderink (foto, rechts) voor u klaar!

Nederlandse ambassade in Mexico-stad

De ambassade in Mexico-Stad zet zich actief in om het Nederlandse bedrijfsleven te ondersteunen in het verkennen en betreden van de Mexicaanse markt. Doel is ondernemers van dienst te zijn bij het zakendoen met Mexico en daarmee de handelsrelaties tussen Nederland en Mexico te bevorderen.

De economische- en landbouwmedewerkers staan klaar om u te helpen met al uw vragen over Mexico.

Meer informatie: Internationaal ondernemen Mexico (RVO).

Nedmextrade.com

Nedmextrade.com is een website van het Economisch Team in Mexico. Het Team bestaat uit de Nederlandse Ambassade in Mexico-Stad en het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Querétaro. De website biedt praktische informatie over onderwerpen die van belang kunnen zijn bij het verkennen van de Mexicaanse markt, het opstarten van een bedrijf in Mexico of het versterken van uw positie in het Mexico.

NBSO Netwerk

Netherlands Business Support Offices zijn handelskantoren van de Nederlandse overheid in het buitenland. NBSO’s ondersteunen u op een praktische manier bij uw plannen in het buitenland. Wilt u bijvoorbeeld exporteren of een onderneming vestigen in het buitenland? Zoekt u marktinformatie of zakenpartners? De NBSO’s helpen u daarbij.

Het NBSO netwerk heeft kantoren in: Argentinië, Brazilië, China, Duitsland, Frankrijk, India, Indonesië, Mexico, Spanje, Verenigd Koninkrijk (VK) en de Verenigde Staten (VS).