Skip to main content

Nedmextrade.com

Nedmextrade.com is een website van het Economisch Team in Mexico. Het Team bestaat uit de Nederlandse Ambassade in Mexico-Stad en het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Querétaro. De website biedt praktische informatie over onderwerpen die van belang kunnen zijn bij het verkennen van de Mexicaanse markt, het opstarten van een bedrijf in Mexico of het versterken van uw positie in het Mexico.

NBSO Mexico

Het NBSO is een handelskantoor van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en vormt onderdeel van het Economisch Netwerk in Mexico. Het NBSO biedt praktische ondersteuning en informatie over ontwikkelingen voor bedrijven die zaken (willen) doen in het Mexico: onze services.

In Querétaro (3 uur vanaf Mexico Stad) zitten Steven Büter (foto, midden) en Peter Koenderink (foto, rechts) voor u klaar! Voor contactgegevens van het NBSO in Querétaro verwijzen we u naar de contactpagina.

Nederlandse ambassade in Mexico-stad

De ambassade in Mexico-Stad zet zich actief in om het Nederlandse bedrijfsleven te ondersteunen in het verkennen en betreden van de Mexicaanse markt. Doel is ondernemers van dienst te zijn bij het zakendoen met Mexico en daarmee de handelsrelaties tussen Nederland en Mexico te bevorderen.

De economische- en landbouwmedewerkers staan klaar om u te helpen met al uw vragen over Mexico.

Meer informatie: Internationaal ondernemen Mexico (RVO).