Ned Mex Trade

NedMexTrade is een website van het Economisch Team in Mexico. Het Team bestaat uit de Nederlandse Ambassade in Mexico-Stad en het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Queretaro.De website biedt praktische informatie over onderwerpen die van belang kunnen zijn bij het verkennen van de Mexicaanse markt, het opstarten van een bedrijf in Mexico of het versterken van uw positie in het Mexico.

Daarnaast biedt NedMexTrade.com informatie over de verschillende sectoren in Mexico en de kansen die er liggen voor Nederlandse bedrijven.

NBSO Querétaro

Het NBSO is een handelskantoor van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.NL) en vormt onderdeel van het Economisch Netwerk in Mexico. Het NBSO biedt praktische ondersteuning en informatie over ontwikkelingen voor bedrijven die zaken (willen) doen in het Mexico.

In Queretaro zitten Steven Büter en Peter Koenderink voor u klaar! Voor contactgegevens van het NBSO in Queretaro verwijzen we u naar de contactpagina.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bestaat er binnen het ‘Economisch Team’ een sectorverdeling. Om te weten met wie u contact op kunt nemen voor uw sector, verwijzen wij u graag naar de sectie over ons.

Nederlandse Ambassade in Mexico Stad

De ambassade in Mexico-Stad zet zich actief in om het Nederlandse bedrijfsleven te ondersteunen in het verkennen en betreden van de Mexicaanse markt. Doel is ondernemers van dienst te zijn bij het zakendoen met Mexico en daarmee de handelsrelaties tussen Nederland en Mexico te bevorderen.

De economische- en landbouwmedewerkers staan klaar om u te helpen met al uw vragen over Mexico.

Voor meer informatie kijk op: : https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/mexico/zakendoen