Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nationaal Export Event 2021 #NEX21

november 2, 2021 - november 3, 2021

Nationaal Export Event

Het Nationaal Export Event (NEX) opent deuren voor alle ondernemers die zich bezig houden met zakendoen over de grens. Laat je op woensdag 3 november inspireren door toonaangevende sprekers, doe actief mee met skill- en kennissessies en vergroot je netwerk in binnen- en buitenland.

Digitale transformatie, innovatie en duurzaamheid. Voor jou zijn dit thema’s die impact hebben op je dagelijkse business. Je laat je erdoor inspireren en bent er al mee bezig, direct of indirect. Jouw wereld is grenzeloos en je wilt samen met andere ondernemers sparren en samenwerken om te internationaliseren. Daarom ga je naar NEX!

Ben jij klaar om als startende exporteur de volgende stap te zetten, of wil jij als ervaren exporteur je grenzen verleggen? Tijdens NEX openen we deuren voor jou door je in contact te brengen met de juiste zakenpartners. We informeren je over kansen en trends in het buitenland. Bekijk de wereld vanuit een breder perspectief en sta stil bij de toekomst, want jij máákt de toekomst!

Zet 3 november 2021 in je agenda. Vanaf september kun je je aanmelden om gratis deel te nemen aan NEX. Houd de website en socials van NEX in de gaten voor meer informatie over het programma.

WANNEER:     woensdag 3 november 2021

WAAR:         1931 Congrescentrum – ’s-Hertogenbosch

NEX wordt mogelijk gemaakt door een samenwerkingsverband tussen evofenedex, ING, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), het Oranje Handelsmissiefonds en het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Datum en locatie onder voorbehoud van Covid-19 ontwikkelingen. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de locatie voor het organiseren van evenementen.

Gegevens

Begin:
november 2, 2021
Einde:
november 3, 2021
Evenement Categorie:
Site:
https://export-event.nl/

Locatie

1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch
Oude Engelenseweg 1
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5222 AA Nederland
Telefoon:
+31 88 900 0333
Bekijk de site van Locatie

Organisator

NEX
E-mail:
exportevent@rvo.nl
Bekijk de site van Organisator