Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mexico’s Nearshoring Auto Industry Summit 2023

22 juni 2023 - 23 juni 2023

Mexico's Nearshoring Auto Industry Summit 2023

Mexico’s Nearshoring Auto Industry Summit San Luis Potosí, SLP. 2023 is een unieke kans voor toonaangevende OEM’s in Mexico en potentiële leveranciers om nieuwe zakenpartners te ontmoeten en te identificeren. Tegelijkertijd leren de deelnemers door middel van conferentiesessies en casestudy’s over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van productie en supply chain-dynamiek in Mexico.

Industrie-experts en fabrikanten met vestigingen in Mexico zullen tijdens het evenement presentaties geven en discussiëren om nieuwkomers en ervaren leidinggevenden te helpen bij het vormgeven van hun bedrijfs-, handels- en productiestrategieën in Mexico.

U hoort van marktleiders over de fascinerende groei en de mogelijkheden om deel te nemen aan de snelgroeiende waardeketen van de auto-industrie in Mexico.

U krijgt een diepere kennis over OEM’s supply chain-plannen in Mexico, logistiek, opties voor het verlagen van productiekosten, bescherming van intellectueel eigendom en arbeids- en fiscale trends die van invloed zijn op buitenlandse bedrijven in Mexico.

Gegevens

Begin:
22 juni 2023
Einde:
23 juni 2023
Evenement Categorie:
Site:
https://mexicoautosummit.com/

Locatie

Centro de Convenciones de San Luis Potosi
Blvd. Antonio Rocha Cordero 125, Desarrollo del Pedregal
San Luis Potosi, San Luis Potosi 78395 Mexico
+ Google Maps
Telefoon
+52 (444) 210.03.22
Bekijk de site van Locatie

Organisator

MexicoNow
Telefoon
614 414 8638
E-mail
information@mexiconow.mx
Bekijk de site van Organisator