Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Intertraffic Mexico 2023

14 november 2023 - 16 november 2023

Gratis
Intertraffic Mexico 2023

Bent u op zoek naar mobiliteitsoplossingen in Latijns-Amerika? Mexico is de op één na grootste economie van Latijns-Amerika. Latijns-Amerika is een van de regio’s met de hoogste verstedelijkingspercentages ter wereld (ongeveer 80%). Daarom is het essentieel om vast te stellen welke strategieën het meest effectief zijn in het verminderen van (de kosten van) congestie en het verbeteren van de bereikbaarheid, om zo de levenskwaliteit en productiviteit van het grote publiek te verbeteren. Kom naar de Intertraffic expo in Mexico-Stad om nieuwe partners te vinden, fabrikanten, distributeurs en investeerders te ontmoeten.

Intertraffic Mexico herbergt een breed scala aan zowel binnenlandse als internationale bedrijven, aangevuld met unieke presentaties, workshops en conferenties met toonaangevende bedrijven. Met een top ITS-congres.

Van 14 – 16 november 2023 bieden 3 actievolle dagen het ideale platform om winstgevende zakenrelaties aan te gaan, ideeën uit te wisselen en alles te leren over kansen in deze specifieke regio voor de verkeers- en mobiliteitstechnologie.

Gegevens

Begin:
14 november 2023
Einde:
16 november 2023
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://www.intertraffic.com/mexico/

Locatie

Centro Citibanamex
Av. del Conscripto 311
Ciudad de México, Miguel Hidalgo 11200 Mexico
+ Google Maps
Telefoon
55 5268 2000
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

RAI Amsterdam
Tarsus