Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Expo Med 2024

20 augustus - 22 augustus

Gratis
Expo Med 2023

Het toonaangevende evenement in Mexico en Midden-Amerika in de gezondheidsindustrie met meer dan 280 exposanten. Met meer dan 11 jaar ervaring richt Expo Med zich op professionals in de gezondheidszorg.

Elk jaar presenteert het het meest complete aanbod van medische hulpmiddelen, geavanceerde technologieën en alle benodigdheden die u nodig heeft om uw ziekenhuis, kliniek of laboratorium uit te rusten.

U vindt er de belangrijkste bedrijven en gespecialiseerde merken, die een grote verscheidenheid aan producten, innovaties en trends presenteren, waardoor een zakelijke gemeenschap ontstaat die het hele jaar door actief blijft.

Bij Expo Med krijgt u de gelegenheid om paviljoens uit verschillende landen te bezoeken, waar u meer te weten kunt komen over de updates die opkomen in de markten voor medische technologie wereldwijd.

U kunt gedurende 3 dagen een 360º-ervaring beleven voor de ontwikkeling van bedrijven door middel van verbindingen met de leiders, fabrikanten, kopers, gebruikers en belangrijke spelers in de branche.

Gegevens

Begin:
20 augustus
Einde:
22 augustus
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://www.expomed.com.mx/es/home.html

Locatie

Centro Citibanamex
Av. del Conscripto 311
Ciudad de México, Miguel Hidalgo 11200 Mexico
+ Google Maps
Telefoon
55 5268 2000
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Informa Markets
Bekijk de site van Organisator