Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Aquatech Mexico 2024

3 september - 5 september

Aquatech Mexico 2023

Aquatech México vindt plaats op 3, 4 en 5 september 2024. Wij nodigen u uit om u aan te sluiten bij andere professionals, experts en investeerders die geïnteresseerd zijn in zakendoen in de watertechnologie-industrie in Amerika.

Sluit je aan bij 3 actievolle dagen die het ideale platform bieden om winstgevende zakenrelaties op te bouwen, ideeën uit te wisselen en alles te leren over de kansen in deze specifieke regio voor watertechnologie.

Water is een grote uitdaging in Mexico

Het Nationaal Waterprogramma 2020-2024 (PNH), gepubliceerd door de Nationale Watercommissie (CONAGUA), stelt voor om de mensenrechten op water en sanitaire voorzieningen te garanderen, vooral voor de meest kwetsbare bevolkingsgroepen, en om water efficiënt te gebruiken om bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van de wereld. productieve sectoren.

Op dezelfde manier probeert het de kwetsbaarheid van de bevolking voor overstromingen en droogtes te verminderen, de integriteit van de watercyclus te behouden om waterdiensten te garanderen die afhankelijk zijn van bekkens en aquifers, en het waterbeheer te verbeteren.

Gegevens

Begin:
3 september
Einde:
5 september
Evenement Categorie:
Site:
https://www.aquatechtrade.com/mexico/

Locatie

Centro Citibanamex
Av. del Conscripto 311
Ciudad de México, Miguel Hidalgo 11200 Mexico
Telefoon
55 5268 2000
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Tarsus
Telefoon
55 1087 1650
Bekijk de site van Organisator