Skip to main content

Wij waren aanwezig bij de persconferentie van de 4e editie van de GreenTech Americas in Querétaro. Samen met experts als Pharis Rico en Hugo Escoto Ramírez, universiteiten als Ceickor en de UTEQ werden de belangen aangegeven van een goede samenwerking tussen de private sector, onderwijs en de overheid.

Mexico staat momenteel op de zesde plaats in de wereld op het gebied van beschermde landbouw en zal naar verwachting zijn groei de komende jaren voortzetten. GreenTech Americas biedt een unieke kans om het potentieel van de landbouwsector in Mexico en in heel Latijns-Amerika te verkennen, en om meer te weten te komen over de nieuwste trends en praktijken op het gebied van plaag- en ziektebestrijding.

Wij nodigen iedereen van harte uit om de expo GreenTech te bezoeken van 12 tot en met 14 maart 2024 in het Centro Congresos Querétaro.

🗓️ Dinsdag 12 maart tot en met donderdag 14 maart 2024
📍 Querétaro Centro de Congresos
⏰ 11:00 – 18:00
🎟️ Gratis
🔗 Meld je hier aan:

https://www.greentech.nl/americas/registration