Skip to main content

Afgelopen dagen werd in Mexico-Stad Aquatech Mexico gehouden. De organisatie van het belangrijkste water evenement van Mexico ligt in handen van de RAI Amsterdam en wordt bezocht door professionals en experts uit heel het land.

De Nederlandse ambassade in Mexico organiseerde een uitgebreid programma met als hoogtepunten een Nederlands paviljoen, zeer waardevolle matchmaking-sessies en een pitch-ruimte voor de 11 deelnemende Nederlandse bedrijven.

Mexico is een enorm land, waar waterschaarste aan de orde van de dag is. Samen met de ambassade werken wij hard om deze bedrijven in contact te brengen met overheden, stakeholders en het bedrijfsleven.

Er liggen kansen voor Nederlandse bedrijven op het gebied van waterzuivering, productie en distributie van drinkwater, opvang van regenwater, nanofiltratie en nog veel meer.

Arcadis, Adrian Puentes, Colubris Cleantech, Dutch Clean Tech, FieldFactors, Hydraloop, KWR Water Research Institute, Nijhuis Saur Industries, NX Filtration, Paques en Wavin.