Skip to main content

Donderdag 11 mei 2023 was het eindelijk zo ver; de 1e steenlegging van Trouw Nutrition México in Querétaro. Met een historische investering van 50 miljoen euro, en het creëren van 150 directe banen laat het Nederlandse bedrijf haar ambities in Mexico zien. De plant in Querétaro wordt één van de meest sustainable plants van Trouw wereldwijd.

Het van Nederlandse oorsprong zijnde bedrijf Trouw Nutrition investeert een miljard pesos in Querétaro voor de bouw van een fabriek voor de productie van voedsel en voedingsadditieven voor landbouwhuisdieren.

De Ambassadeur van Nederland in Mexico, Wilfred Mohr, zei dat het nieuwe productiecentrum dat zal worden gebouwd in Colon (Querétaro) een mijlpaal is voor de groei van Trouw Nutrition en tevens een voorbeeld is van de samenwerking tussen beide landen in de agrarische sector.

Namens de Nederlandse ambassade in Mexico waren ook Erik Plaisier, Steven Büter en Peter Koenderink aanwezig.

Trouw Nutrition, Joris de Boer, David Blakemore en team gefeliciteerd en heel veel succes en wij staan klaar voor jullie.