Skip to main content

Van 21 tot 23 maart 2023 vond de 3e editie van de GreenTech Americas in Queretaro (Mexico) plaats. Mexico is na Nederland het 2e land ter wereld waar de GreenTech wordt gehouden. Organisator RAI Amsterdam (in samenwerking met hun lokale partner Tarsus Mexico) zag een mooie groei in bezoekers als in standhouders.

De GreenTech Americas is het belangrijkste evenement in Latijns-Amerika voor de mid- en high-tech tuinbouw. De hightech tuinbouw is de laatste jaren enorm gegroeid in Mexico, en daar hebben veel Nederlandse bedrijven aan meegeholpen.

Dit jaar was er een NL paviljoen georganiseerd door de RAI Amsterdam en AVAG (Greenhouse Technology Center), die 12 van haar leden had meegenomen naar Mexico. Vanwege het succes en de vele vraag hadden meerdere bedrijven al aangegeven om een eigen stand te nemen voor 2024.

De 4e editie van de GreenTech Americas 2024 zal plaatsvinden van 12-14 maart 2024.