Skip to main content

Op 18 oktober 2022 werd in de Querétaro Industrial Club een strategische samenwerkingsovereenkomst getekend tussen El Gran Bajío en het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Mexico, met als doel de samenwerking tussen de twee entiteiten tot stand te brengen.

Tijdens het evenement werd de noodzaak van samenwerking op het gebied van economische ontwikkeling en bedrijfspromotie aan het licht gebracht, waardoor wederzijdse contacten, uitwisseling en samenwerking tussen de leden werd vergemakkelijkt in de agenda van evenementen, trainingen, webinars, activiteiten en seminars die door beide entiteiten werden georganiseerd.

Daarnaast kwamen ze overeen om interessante informatie uit te wisselen over de regio’s, territoria, industrieën en relevante onderwerpen die kunnen helpen en van belang zijn om de alliantie tussen El Gran Bajío en de NBSO tot stand te brengen, door samen te werken aan mogelijke agenda’s die voortvloeien uit handelsmissies of bezoeken in Mexico en in het buitenland die van belang of wederzijds voordeel zijn.

De ondertekening werd bijgewoond door Federico Quinzaños, President en Marcelo López, Executive Vice President van El Gran Bajío; Steven Büter, Chief Representative van het Commercieel Bureau Nederlandse Ambassade Mexico, Dennis de Zeeuw, directeur van DQ Hortisoluciones; Jan de Smet, algemeen directeur van de Van der Knaap; Francis Gervais, oprichter en algemeen directeur van SEVCO Limited – Smart Engineering; Julien Boijmans, Regiomanager Latijns-Amerika bij Kekkilä-BVB; Lucas Díaz, algemeen directeur van AWL; Sjef Minke; Jorge Alberto Peñaloza van HSBC en investeerder Riwan Silva.