Skip to main content

Onze collega’s van de LNV-afdeling van de Nederlandse ambassade in Mexico-Stad organiseren een roadshow #pluimvee- en #varkenshouderij, welke plaatsvindt van 10 t/m 14 oktober 2022.

Het programma voor onze Mexicaanse #pluimvee- en #varkenshouderij roadshow is nu compleet en bevestigd!

U zult door de staten Puebla, Sonora, Jalisco en Guanajuato reizen en enkele van de belangrijkste bedrijven van Mexico in deze sectoren bezoeken, waaronder Avigrupo & La Fortuna, PATSA, Pilgrim’s, Bachoco, PROAN, GENA AGROPECUARIA S.A. DE C.V., Norson, Alimentos Kowi., en ALIMENTOS SOLES, S.A. DE C.V., en nog veel meer bedrijven ontmoeten tijdens de netwerkevenementen die onderweg worden georganiseerd.

Met steun van Janneke Janssens zullen we ook enkele ervaringen delen die we in Nederland hebben opgedaan in #duurzame en #kringlooplandbouw in de pluimvee- en varkenshouderij.

Aanmelden voor Nederlandse leveranciers van duurzame oplossingen voor deze sectoren is mogelijk tot 10 september. Er is een maximum van 20 deelnemers, dus schrijf u vandaag nog in voor deze unieke kans om in deze dynamische en groeiende sectoren in Mexico te duiken en enkele van de belangrijkste besluitvormers te ontmoeten!

Voor meer informatie zie Poultry & Pig Farming Roadshow of neem contact op met onze collega’s van de Landbouwraad via MEX-LNV@minbuza.nl.