Skip to main content

16 en 17 maart j.l. heeft het Economisch Team van de Nederlandse ambassade in Mexico-Stad samen met het NBSO in Mexico een bezoek gebracht aan de stad Monterrey, Nuevo Leon en Coahuila. Er werden zeer interessante gesprekken gevoerd met Invest Monterrey en de overheid van de staat Nuevo Leon over hoe samen te werken om meer Nederlandse investeringen naar Monterrey te halen. Ook werd er met Heineken gesproken over de toekomst, waar water en energie twee hele belangrijke onderwerpen zijn. Een bezoek aan Philips (Signify in Mexico), Centrient en Mammoet mocht uiteraard niet ontbreken.

In de avond van 16 maart was er een Nederlandse borrel georganiseerd bij de Heineken brouwerij. Hier waren veel Nederlanders woonachtig in Monterrey aanwezig, alsmede vertegenwoordigers van Nederlandse bedrijven in de staat Nuevo Leon.

Cocktail Event HeinekenMeeting Tec SaludMeeting MammoetMeeting Invest Monterrey