Skip to main content

Bent u klaar om als startende exporteur de volgende stap te zetten, of wilt u als ervaren exporteur uw grenzen verleggen? Kom dan op woensdag 3 november 2021 naar het Nationaal Export Event, hét evenement voor ondernemers met internationale ambities.

Het programma van NEX biedt inspirerende skill-sessies over de thema’s digitale transitie, innovatie en duurzaamheid. Ook kunt u diverse kennissessies bijwonen over praktische zaken rondom export. Zo kunt u goed voorbereid aan internationaal ondernemen beginnen. NEX vindt dit jaar plaats in ’s-Hertogenbosch. Gedurende de hele middag zijn er netwerkmomenten. U krijgt dan de mogelijkheid vragen te stellen aan andere ondernemers en aan experts van de partners van het event: evofenedex, ING, Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO), het Oranje Handelsmissiefonds en het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Vergroot uw kennis en netwerk

NEX opent voor u deuren door u in contact te brengen met de juiste zakenpartners, in zowel binnen- als buitenland. De middag start met inspirerende sprekers die u informeren over trends en actuele ontwikkelingen op het gebied van zakendoen in het buitenland. Aan het eind van de dag bent u weer helemaal up-to-date en klaar om internationaal zaken te doen of uw grenzen verder uit te breiden.

Meer informatie

Zet 3 november 2021 dus alvast in uw agenda. Vanaf september kunt u zich aanmelden om gratis deel te nemen aan NEX. Houd de website en socials van NEX in de gaten voor meer informatie over het programma en de aanmeldprocedure. https://export-event.nl/

WANNEER:     woensdag 3 november 2021

WAAR:         1931 Congrescentrum – ’s-Hertogenbosch

Datum en locatie onder voorbehoud van Covid-19 ontwikkelingen. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de locatie voor het organiseren van evenementen.