Skip to main content

Het Nederlandse automotivebedrijf ALT Technologies heeft op de 17 Oktober 2018 een nieuwe fabriek van 6.000m2 geopend in Chihuahua, Mexico. In de eerste fase zullen hier 98 directe werknemers aan verbonden zijn. In de toekomst zal dit groeien naar een paar honderd 

CEO Jean Luc Verstraeten, tijdens de opening vergezeld door de Gouverneur van Chihuahua en de Ambassadeur van Nederland te Mexico, gaf in zijn speech aan dat Mexico een geweldige groei doormaakt op het gebied van automotive. De aanwezigheid van een grote workforce en een jonge hoogopgeleide pool van talenten gaf de doorslag om te investeren in de staat Chihuahua.

Wij als het NBSO Mexico zijn blij om wederom een bedrijf te verwelkomen in Mexico die dezelfde mogelijkheden ziet als die wij vooraf hebben uitgelegd aan het bedrijf.

De automotive industrie in Mexico blijft maar groeien. Wilt u ook meer informatie over deze industrie in Mexico? Neem contact met ons op.

Lees hier het officiële persbericht van ALT Technologies