Heeft u plannen om in Mexico te ondernemen? Of wilt u de Mexicaanse markt betreden? Dan is 21 juni dé dag om in gesprek te gaan met het NBSO Mexico.

Het RVO organiseert een bijeenkomst waarbij het mogelijk is korte een-op-eengesprekken met de aanwezige medewerkers van ambassades, consulaten-generaal en Netherlands Business Support Offices (NBSO’s) uit de hele wereld te voeren. Ook het NBSO Mexico zal hierbij aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. Zij weten als geen ander hoe de markt in hun land in elkaar zit. Ze hebben goede kennis van de diverse sectoren, spreken de taal van het land en begrijpen de zakencultuur. Kortom, een uitstekend klankbord voor uw ideeën en internationale business-strategie!

U kunt maximaal 6 gesprekken aanvragen. De dag wordt afgesloten met een netwerkreceptie.

Meer informatie

Het evenement zal 21 juni in het NH Hotel Den Haag plaatsvinden. Deelname is gratis!

rvo.nl