Mexico is samen met Turkijen door Bloomberg uitgeroepen als meest aantrekkelijke markt om te beleggen.

Er werd door Bloomberg gekeken naar diverse factoren, zoals als economische groei, yields, betalingsbalans en de waarderingen van beleggingen. Onder de twintig onderzochte opkomende landen, sprongen Mexico en Turkije er positief uit.

Voor wie op zoek is naar iets om te kopen, dan springen Turkije en Mexico eruit omdat de waarderingen relatief laag zijn Mexico en Turkije zouden over een gemiddelde van tien jaar vooral een aantrekkelijke reële effectieve wisselkoers kennen. De reële effectieve wisselkoers is een goede maat om het internationale concurrentievermogen van de afzonderlijke landen in een muntunie te bepalen.

Lees meer

Lees het gehele artikel op:

https://www.nu.nl/iexnl/5135072/meest-aantrekkelijke-opkomende-markten.html